Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
95.01.07
14.55




Bärnsten

 

du smyckar ditt sköte
med violer och pepparmintsblad
jag insuper din doft
då öppnas din skiktprydda stam
och honungsdoftande sav din kåda
sipprar genom mossans
glesvuxna matta

jag smakar din dagg
seg och varm

sen hänger jag den
som ett smycke av bärnsten
runt min hals
och bär den i åminnelse
över din kraft
intill mitt hjärta




Fri vers av Nightngale
Läst 556 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-06 01:03



Bookmark and Share


  Rebecca H
Den känns ganska överdrivet naturromantisk. Det blir förmycket, nästan svulstigt, enligt min mening.
2005-11-06

  Jessica Ebbesson
Vackra ord.
Erotik? när den är
som bäst.
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale