Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna sent en sommardag

Jag vaknade för sent

Dagen har sprungit iväg

Vad gör det

När det fortfarande finns rum




Bunden vers (Haiku) av sincan
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-04 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan