Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

 

Hur kommer det sig att man minns

det som man helst önskade glömma?

Till kostnaden av att man glömmer

det man ständigt vill komma ihåg?

 

Var finner man så den provins,

den ovärderliga skattgömma,

som djupt i sitt innersta döljer

ens verkliga livsepilog?

 

Hur bildas en sann empiri

om liv som passerat förbi?

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-04 14:41

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Skriv - och se till att Du får sista ordet i Ditt eget liv. Det är nu man har tid att sammanfatta och reflektera och få perspektiv - skriv!!!!
2009-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Intressanta tankegångar och frågeställningar.
Man har en tendens att älta oförrätter, misstag etc.
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP