Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VACKRA TID

vackra tid som drar förbi

som en fest vi inbjuds till

vackra ögonblick och liv

liv som vågar och som vill

vilda vägar västerut

må Gud skydda dig, min son

vaka över var minut

sen du reste härifrån

 

 

varma tid i bil och buss

regn och åska svalkade

som en efterlängtad pus

denna rensning nalkades

brynäs bjöd behaglig blåst

när jag satt och svettades

glad att jag kan tacka Dig

för behov som mättades

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/7 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-04 19:21



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vackert skrivet, och vackert tänkt!
2009-07-04

  mare VIP
Fint diktat.....
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP