Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILLINTETGÖRELSE

bitterljuv tillbakablick

på månader som hastigt gick

där både vin och vatten rann

i ådrorna på denne man

kyla, värme i en mix

som juliette, fast utan licks

det finns inga äkta kicks

på road sixhundred sixty six

 

 

höga visan i repris

ofullständig på nåt vis

Ordets anspråk är totalt

till och med fundamentalt

verkligheten har jag mött

Ordet måste få bli kött

annan vinst är temporär

glänser endast nu och här

 

 

 

jonas kval i fiskens buk

världen är förvriden, sjuk

utspottad, tillbaks på land

brukad av Den Högstes hand

maj och juni, dans och död

skratt och tårar, njutning, nöd

sorgens mantel axlar jag

utan hopp om morgondag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090705




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-05 11:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Starka känslor.....ton av sorg , Gud bär morgondagen..,
2009-07-06

  Elaine.S VIP
Livet !! som det också kan kännas och brännas
2009-07-05

  Teresia Ridell
Dystert, vackert. Delar känslan.
2009-07-05

  Måna N. Berger
Dystert! Men väl rimmat och rytmiskt som alltid.
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP