Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om än jag skulle vara en djuping söker jag ändå lägga mig vinn om att tala klarspråk hellre än att linda in tankarna i ett enda trassel av krångliga ord


Tankar en regnig dag







Vad betyder något i längden
och som resultat av en diskussion?

Att du får alla att lämna rummet
i sökandet av att kunna bedyra
de visst tycker som du?

Eller med rikedomen av
att ha fått höra deras synpunkter
särskilt då kanske de åsikter
vilka skiljer sig från dina






Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-05 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP