Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag på morgonen


Alldeles lagom

Förra veckan var det värmebölja
så man knappt kunde andas

skugga var ordet då

vecka 28 som börjat nu
då visar termometern på
morgonen +10 grader och
det är dags att plocka
fram jackan

fikarasten på jobbet får bli
inomhus denna dag

mina tankar när jag går
längs med vägen och ser alla
vackra prästkragar

varför kan det aldrig vara
lagom temperatur

alldeles lagom får man sjunga då

nej antingen så varmt att man inte
kan vistas ute
eller också så kyligt så man får leta
fram varmare byxor

det är den svenska sommaren som
inte har lärt sig vad alldeles lagom
är

090706




Övriga genrer av sajo
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-06 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo