Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till anits som i sin nya lägenhet har det bra


Glad att anits finns

Min mobiltelefon
surrade igår kväll och
plötsligt hade jag fått
ett sms

från anits där
det stod hej jag har
det bra men flytten har
gjort mig trött, men det är
ändå det bästa som har
hänt för mig

jag tar min telefon och
ringer upp anits och
säger att jag redan saknar dig,
men jag förstår att det
behövdes med en flytt

vi pratar om huset där jag
bor och med sina lugnande
ord säger anits till mig

jag finns här på denna
underbara by
där jag har en sådan vacker
vy

framför mig, precis som du har
din vy hos dig

du får komma och hälsa på säger
anits då du känner

ja detta är verkligen en av mina bästa
vänner

som jag önskar all lycka i sin nya lägenhet

090706




Övriga genrer av sajo
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 14:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Tack för dina ord
2009-07-10

  Maria T
Tack för hälsningen från anits
2009-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Anits är en trofast och vänlig själ.
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo