Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta nog i reklam visar man bilder på före och efter, exempelvis efter behandling med laser, håravfall mot förnyelse av håret, rynkor som sägs försvinna etc, felet är bara det att man visar bilder på två olika människor


Aforism nr 963






Då man skall visa
exempelvis i bild
på förändring

skall man alltid visa bilder
på före och efter
av två vitt skilda
om än snarlika, landskap




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-07-06 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP