Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GÄNGET FRÅN OLIKA ÅR

apokalyptiskt blickande

pratande, kaffedrickande

genom en höst vi måste få

sitt med mig där på fiket då

"lust for life", "tuff lust", vad ni vill

bara vi gör det en höst till

kanske behöver jag det mest

för att ibland är borta bäst

vi ska nog klara skivorna

värma oss genom drivorna

som obstinat kulturprotest

vänskap när vänskap är som bäst

hörni, det var rätt längesen

än finns det kvar av sommaren

men när september knackar på

kanske vi kan församlas då...?

höstbossanova, mink de ville

använder namnet en gång till

en outtömlig ocean

väntar oss på ett fik på stan

tillföra, slipa, bidra, he

det finns så mycket kvar att se

hoppas ni delar min vision

om en het höst i trotsig ton

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090706




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 19:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig läsning !! Bra skrivet...
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP