Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

that's what granpa is for

"Vem"
säger min dotter
"vem ligger med fötterna utanför täcket"
"och väntar på ett nyp från en dotterdotter"

"granpa, förstås" säger jag

"och vem går ner till bryggan med flickan klockan sju"
"fiskar krabbor"
"går upp till huset igen"
"och tillreder frukosten: kokt strandkrabba med O'Boy"

"självklart gör morfar det"
svarar jag

"that's what granpa is for"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP