Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

and the spirit in me sings

 

Närhet

Lycka

Närhet

Synk

Tankar känslor viljor synk

Svänger så perfekt tillsammans

Rytmen som är du och jag

 

Närhet

Lycka

Närhet

Synk

Kan referenserna fyller i meningarna

Följer associationerna tvillingar i reaktionerna

 

Vi var ett 'ni' i någons mun idag

De andra spelar ju ingen roll

Men det var vackert att höra

och närhet synk harmonisk rytm

det stämmer ju

det är ju så

Svänger så perfekt tillsammans

I vår närhet flyger jag

 




Fri vers av Princess Charles
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-06 23:12



Bookmark and Share


  wannabi
Texten påminner mig om en låt med Lykke Li "Melodies&Desires". :)
2009-07-14

    prima donna
Synk är såå vackert!
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Princess Charles
Princess Charles