Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
format sig så att det vant sig vid klangan


tonernas slut


då tonerna tystats ner
och inte vi finns

då rytmen i mitt hjärta
inte stannat

men format sig så

att det vant sig vid klangan

och tonerna inte längre
spränger
varje hjärtslag

jag lyssnar
och känner
men klangen har ebbat ut

och nu är det verkligen slut





Fri vers av onsdag
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onsdag