Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

05.09.30 Lite tankar, av mången anledning.
02.06




Mitt liv

Ingen annans.
Min levnad, livstid, fylld av möjligheter.

Om någon hindrar mig att leva som jag vill.
Välj bort.


Välj till.
Alla de som verkligen vill.
Älska mig.


Inga ultimatum kan ställas på kärlek.
Inga krav.


Stånga mig inte blodig mot en vägg
som aldrig ser mig.
Rädd. Ögonlös.

Och det är inte mitt ansvar.


Mitt liv.
Väck livspulsrytm.

Andas. Dansa. Njut.




Fri vers av Nightngale
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-10-01 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale