Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Könsordens låga visa

 

 

Illa rustad fatabur

rengörs bäst med Tomteskur!

Ord som "Fitta", Kuk" och "Knulla"

drabbas hårt av denna bulla.

-O-

Vad är värdet i ett språk

som blott nalkas "ekivok"?

-O-

Könsorden kan ha sin roll

när de blir en entresoll

till en upphöjd erotik.

-O-

Se det ej som polemik!

Se på språket som en form

där man strävar till den norm

som förmedlar liv och känsla!

-O-

Sedan må du gärna grensla

i din egen helgedom

kraftuttryckens rikedom.

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-07 15:33

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
Här gränslas sällan, men fru korp är ful i munnen.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP