Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag, skönt att släppa alla måsten


Gråmulet väder

När klockan ringde imorse
så fanns gråtunga regnmoln
på himlen

jag öppnade min balkongdörr ut
och kände på en svalkande sommarluft
så här i juli

när jag går efter vägkanten denna
julimorgon och ser hur vackra blommor
är tyngda av regnets droppar så
kommer tankarna till mig

detta väder som vi nu har gör att
man får stanna till en stund

stanna till en stund och inte bara
känna alla måsten som man gör
när det är fint väder

i det gråmulna väder kan man
sätta sig skönt tillbakalutad i soffhörnet
med en ljudbok, pocketbok

dricka en kopp te/kaffe

eller bara lägga sig en stund på sängen
och försöka slappa till ljuv behaglig
musik

en dag som denna bara försöka ta
hand om sig själv

090707




Övriga genrer av sajo
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 16:37



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Hoppas det lyckas...det låter jätteskönt
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo