Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var på besök vid min broders ö


Stenar

Vid stranden
kan jag sitta och
se på alla vackra
stenar

stenar både stora
som små

stenar som har
formats av inlandsisen

stenar som har ett
budskap inom sig

men jag blir att tänka
på en så vacker blå
sten

en sten så mjuk mot
min kind

denna blåa vackra
sten kommer från

Bergslagen och den bär
verkligen på många minnen

090707




Övriga genrer av sajo
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 20:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag älskar stenar dom är så
underbara, att ha i handen
och stryka över dom
2009-07-10

  stenen/ Yv Ericsson
Gillar! //Stenen...
2009-07-07

  Maria T
Att så hårda stenar kan vara
så mjuka och sköna
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo