Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mangal inspirerade, i majlen med sin kritik på en av mina texter


Mina fåfänga försök att fånga fjärilen i dess flykt






jag försöker ofta
likt barnet
att leva sorglöst och obekymrat

som om morgondagen
bara var ett ändlöst hav
av ett obrytbart nu

men jag är
inget barn längre och planerandet
i sig utgör ett sådant hav
av njutning att bada i...

...liksom drömmeriet
och även badet i sig...

...att jag inte riktigt förmår
att vada i nuets rike
mer än korta ögonblick

innan andra känslor tränger på
och verkligheten
gör sig påmind




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 14:43



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att vara i nuet
fullt ut då och då
det är inte i illa
ett sånt ställe
skulle jag gilla
Din logik stämmer
fullt ut, absolut!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP