Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag men efter regn kommer sol....sägs det ju


Regnets droppar

Sitter och ser på
regnets droppar hur
de faller ner mot marken

Sitter och ser på
balkongräcket utanför
mitt fönster hur regnets
droppar faller ner mot
balkongens golv

jag sitter och ser hur
regnets droppar verkligen
droppar i sin egen takt

dripp, dropp, dripp, dropp
en vattendroppe har formen
av en sådan vacker blå kropp

jag sitter och ser hur
regnets droppar sjunger ut

regnet det bara öser ner

090708




Övriga genrer av sajo
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo