Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.01  Tanke till thorwald olssons "lidelse"
13.05   http://www.poeter.se/viewText.php?textId=90046
bland många andra vackra dikter häromkring



Oktobervals

*njuter*
Jag tänker på det alltmer ofta
hur vi alla letar orden som rymmer
hur vi finner ögonblicket
när känslan står förklarad

och vi gör gemensamheten
för vi talar samma ord
om och om igen
äro vi sammankomna

upptäcka livspulsrytmer
alla som vilar inom oss
måla mig tydligare
konturer




Fri vers av Nightngale
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-10-01 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale