Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
01.12.31
11.10



Livets tråd



Gott är
att samlas
under höga träd
sjunga med strupar fulla

livets tråd är så späd

ymnighetskrusen tömda rulla
strävande famlas
efter livets städ

låt oss skörda
av korn och säd
livets tråd är så späd




Bunden vers (Rim) av Nightngale
Läst 610 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-01 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale