Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar i natt på toaletten


Snälla snälla....

Snälla snälla låt sommarsolen få lysa
under dagen

Snälla snälla låt ett stilla regn falla under
natten

Snälla snälla låt mig få ta del av alla sommarens
vackra blommor där dom står

Snälla snälla låt mig få höra vacker fågelsång

Snälla snälla låt mig få sitta vid en vacker
sjö och ta in alla underbara ljud

Snälla snälla låt mig få läsa en bok

Snälla snälla låt mina vänner jag har
stanna kvar

Snälla snälla låt mig få vara den jag är

Snälla snälla låt mig få den kram jag behöver

Snälla snälla snälla är orden jag har inom mig

090709




Övriga genrer av sajo
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-09 07:13



Bookmark and Share


  Annmargreta
En stoooor kram till dig
texten var bättre än ursprunget!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo