Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simsalabim och dubbelseendet försvann.....


Prismaglas som ett trolleri

Dubbelt har allting varit
som jag tittat på

inte kunnat kört bil,
knappt kunnat skriva
då bokstäver blir dubbla
och dansar runt

att sticka har det inte alls
varit tal om

dubbla lampor i mitt fönster
trots att det bara varit en

många turer till ögomottagningen
har det blivit

så plötsligt fick diagnosen grav
skelögdhet, varför uppstår detta
helt sådär utan vidare

fråga inte så mycket sa doktorn

idag vid ögonmottagningen fick jag
träffa en ortoptist som genast satte
prismaglas på mig och nu ska jag
ha dessa glas fram till vecka 34

och tänk mitt dubbelseende försvann

prismaglasen har trollat bort mitt dubbelseende
så känns det som i varje fall

och imorgon bitti åker jag bil till mitt
jobb då jag under ett längre tag åkt
buss

090709




Övriga genrer av sajo
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 15:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Vad skönt att dom hjälpte dig, mig hjälpte
dom inte, det var för länge sedan, så operation
blev det för mig och allt blev bra
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo