Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OFLYTTBAR

jag hör hembygden till

jag är fosterjordsvän

här på östkusten vill

jag få se framtiden

östra svealands kust

smekt av böljornas brus

hit står håg, hit står lust

här står boningens hus

 

 

LARZ GUSTAFSSON  090710




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-10 16:52



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Kärlek, till din plats på jorden!!
2009-07-12

  Mats Henricson
Ärligt och rakt, visar på en fin känsla för sitt ursprung, Du är rakt på sak och det hedrar Dig !
2009-07-10

  mare VIP
Härligt när man trivs......fin dikt..
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP