Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten fredagsskröna i all vänlighet




Transformation

 

 

Den genomblöta

nyponblomman

ruskade på kronbladen

och sneglade upp mot

den jämngråa himlen.

Sedan blinkade den med

pistillen och sa.

"Fan, jag tror minsann

att jag har blivit

en näckros!"




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-10 17:21

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Urgulligt bara ...
2009-07-10

    prima donna
helt underbart...så rosen var näck
2009-07-10

    Maria Malm
Ibland kan man skratta åt eländet..nästan så den kunde vara sann här..
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP