Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

 

 

 

Bjud omvärlden

din öppna hand.

Så enkelt är det ju. 

 

Ibland.

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-22 07:43

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Utan det sista ordet hade sentensen varit mer än lovligt naiv. Men just tillägget "ibland" gör texten till visdom.
2009-07-23

  Carl O Andersson
Ja vad är Lycka?
Några exempel . .
Lycka, Glad - En glänta i skogen . . .
Lycka – Ett harsprång åt sidan för att lura jägaren,
men Harsprånget – Vattenkraftanläggning
Livet slutar inte "lyckligt". Men det är lyckligt att det får ett slut.
Förr var jag lyckligt omedveten
– Nu är jag olyckligt medveten (Tikkanen)
2009-07-22

  Rune Thorsell
Ja, ibland. Rätt ofta faktiskt. Men jag minns ett gammalt talesätt: "Räck honom ett lillfinger så tar han hela armen." Man är tyvärr tvungen att något besinna vem man räcker handen.
2009-07-22

  walborg
Ack ja! Tack! Så enkelt och skönt skrivet.
2009-07-22

  Yrre VIP
Precis så enkelt kan det vara, bra skrivet!
2009-07-22

    Bodil Sandberg
Ja ibland är det ju faktiskt så
onekligen nåt att fundera på!
2009-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Inte om den erbjuder mig knytnävar, vilket ofta är fallet.
2009-07-22

  peter markurth
ja ibland.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP