Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005.09.05


Visst är du vacker (men inte min typ)


Visst är du vacker. Det säger ju alla.
Hur många har man inte hört förundras över din skönhet!
Visst är du fin, däri måste jag instämma.
Så ren, så vårdad. Proportionerlig som få.
Så mycket natur i all din modernitet. Så balanserad!
Visst är du vacker... Men du väcker inga känslor hos mig.
Du saknar glöd. Det där lilla extra, som man säger.
Jag vet inte om det beror på mig eller dig eller oss båda,
men jag dras bara inte till dig.
All din skönhet är förgäves- kemin stämmer helt enkelt inte.
Du är för lugn. Alldeles för lugn för mig. För välorganiserad.
Jag vill ha improvisation. Spontanitet. Sånt du inte kan ge mig.
Så är det bara, inget mer med det.
Det är inget fel på dig. Det är bara jag, som vill ha något annat.
Visst är du vacker. Men du är inte min typ, Stockholm.




Övriga genrer av SerenitySearch
Läst 688 gånger
Publicerad 2005-10-01 21:08



Bookmark and Share


    la-poet
*ler* (efter sista raden)
2005-10-30

  Almaz
Hihii..urskön text!! Och knorren på slutet som avslöjar vem du egentligen talar till är verkligen oförutsägbar. Nä..ibland är det bara så..Och utseende betyder ju inte allt. Kemin måste stämma. Gillas! *ler*
2005-10-02

  Cris
Denna text var mycket bra tycker jag. Det är ju inte bara skönheten, visst kan man vara vacker, vacker att se på men inte ens typ... Kanon!
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

SerenitySearch