Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är menad som en grund för kvasifilosofiska studier i grupp


Aforism nr 951





Somliga, då de äntligen dör
tycks ha levat alltför länge

medan andra tycks ha haft
så mycket kvar att ge
då de rycks bort




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 20:46



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tänk om det inte finns nåt kaos, utan att tingens ordning ingår i ett jättemönster vi inte kan överblicka - då... ja, då... är allt fortfarande lika konstigt...
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP