Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar så här under morgonen


13 juli 2009

Idag den 13 juli det är då
min semester börjat och idag
är verkligen NU

jag har packat i det mesta
i min väska

penna

papper

kamera

karta

kläder

paraply

en god bok

mediciner

hygienartiklar

oömma skor

myggspray

solskyddsfaktor

så just NU längtar jag till
imorgon som är framtid och
då jag tillsammans med min vän
får resa i vårt underbara Sverige

få ny inspiration till poesi

sova på hotell, äta frukost
och bara njuta av ledighet tillsammans
med min vän, besöka nya platser och
verkligen se mig omkring

så nu tar jag semester under några
dagar och återkommer nästa vecka

090713




Övriga genrer av sajo
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-13 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo