Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I helgen jag skrev till min bror


Semesterväder

Jag skickade ett semesterväder
sms till min bror

skrev nu har mitt semesterväder
börjat

regn, regn och åter regn

det gick om ett tag och sedan surrade
det i min telefon och min bror skrev
till mig

håll ut syrran på torsdag blir det fint
väder för då går jag på semester
och då blir det varmt och soligt

dessa positiva ord tar jag med mig

och just som jag tänker positivt så
tittar solen fram

så nu tänker jag bara

sol, sol, SOOOOOOOOL

090713




Övriga genrer av sajo
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo