Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad i majlen av en annan poet här inne, hon vet nog bäst själv vem


Viss förhoppning






Om än du ibland gråter
för tappade chanser

jag hoppas dock att du förser dig
av färgerna på livets palett

för att kunna måla skönt
hellre än mästerligt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP