Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade först tänkt skriva en nästan annan text men så tyckte jag bättre om denna


Aforism nr 945






Klaga inte på
du måste tvätta
hennes rostiga trosor

beklaga dig först
då de inte längre
hamnar i tvättkorgen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP