Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GATUNIVÅ

jag observerar

på gatunivå

jag protesterar

mot sånt som står på

själva min närvaro

är en protest

sånt är ett liv i tro

främling och gäst

dolls överröstar allt

skrammel och skrål

vem bryr sig om vem som

är en idol?

open stage varje dag

open air show

så mycket att

vila ögonen på

hair team ska öppna där

fotoquick stängt

även om inget blir

som jag har tänkt

går livet vidare

på något sätt

gatunivå - allt känns

lekande lätt

LARZ GUSTAFSSON    15/7 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-15 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP