Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Historien är förstås en skröna men det brukar vandringshistorier och dessa vilka berättar dem inte bry sig stort om. Att den inte är äldre än samma kväll den lades ut här är inte heller detta något att bry sig om.


Örjan Albin Anderson dog inte…







…i en bilolycka
sommaren 2009. Han
är faktiskt inte

död alls trots
att en annons
satts in i

ortstidningen på uppdrag
av en person
som sade sig

vara närmaste släkting
till den ännu
icke avlidne som

sades vara avliden.
Tack vare att
Örjan sades vara

avliden så smög
sig denna uppgift
in i olika

samhällsregister, varpå mannens
olika idhandlingar och
förmåner så gott

som genast drogs
in. Körkortet slutade
gälla och mannen

som fastnade i
en poliskontroll fick
tillbringa några dagar

som gäst hos
polisen. Att visa
upp ett körkort

som uppges vara
giltigt spelar ju
liten roll om

den som försöker
identifiera sig i
alla register uppges

vara död. Vidare
fick han åtskilligt
trassel med ekonomin.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 20:02



Bookmark and Share


  Lindalou
Underbar skröna. Jag ska genast berätta den för min familj.
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP