Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism nr 944





Om än andra är mindre generösa
med sin uppskattning
se till att vara det desto mera själv

se till att bjuda på ditt sällskap
samt ditt öra
då andra så bäst behöver




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 22:30



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mycket tänkvärt.
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP