Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som satt på Länsförsäkringars diktplank i Uppsala under sommaren :)


Trygghet

Du måste ge dig ut i okänd mark
För att någon gång få veta
Var du befinner dig
Du måste våga sträcka ut dina vingar
Och lita på att det finns en vind
Som kommer bära dig
Du måste öppna ditt hjärta
Göra det synligt för allas ögon
För att kunna få en vän

För trygghet är inte bara en gåva
Inte något man tyst tar emot
Utan ett val man måste göra

Det handlar om att släppa taget
Det handlar om att våga flyga




Fri vers av Evelina Rosenqvist
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-10-02 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Rosenqvist
Evelina Rosenqvist