Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikariat


min stol
röd och fin
min möjlighet

min stol
röd och fin
allas egendom

min stol
röd och fin
vill ha den kvar




Fri vers av Spoon-Janne
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-10-02 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne