Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TIGANDE SÅR

det finns sår som inte ska tala

om de talar så blir de fler

har man sett hur ens stjärna har dalat

känns det lönlöst att göra mer

det finns tal som fräter omkring sig

som en kräftsvulst, som en tumör

så jag stänger porten bakom mig

tiger stilla tills kroppen dör

det finns gatlopp på gatlopp att springa

det finns känselspröt ingen rör

och tentakler som hotas av yxor

för att man tycker att de stör

dagen lång ringer spetälskeklockan

en signal för förruttnelsen

ålar äter ett huvud på nolltid

endast kraniet finns där sen

ge adonisen plats i manegen!

rensa bort allt det motbjudande!

röda mattan ska möta kortegen

som vill sitta där avgudande

som hyenorna flockas runt aset

ska man svansa och svassa omkring

dregla lystet åt hela kalaset

en förlorare får ingenting

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090716




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-16 20:00



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Somliga gånger överträffar du dig själv
2009-07-17

  anits VIP
Mycket mycket tänkvärt
2009-07-16

  Elaine.S VIP
Intensivt talande ord

"det finns sår som inte ska tala

om de talar så blir de fler"
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP