Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Princessans text 'längtar efter en man' inspirerade


Kritik på en text (258)






...även om en kvinna längtar efter en man
kan det vara svårt för kvinnan
att faktiskt veta
om det hon definierar som en man
är det som har kommit henne till del

ungefär som det då även är för en man
att veta om denna människa
som väl utger sig för att vara kvinna
är så att säga äkta vara...

texten får mig att tänka
vilket känns väldigt jobbigt
efter ännu en sömnlös natt
med bara kuddar som sällskap




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP