Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarens baksida


Nåt att stå efter?

Blödande klisår som aldrig läker
Från kärret hörs grodorna som kväker

Månskensskuggor glider mot varann
I natt festar myggorna minsann

Eldhärjad kvar står resterna av grill
Två veckor kvar till midsommar och sill

Så snart går vi åter mot mörkare tider
En sticka i fingret aj som fan va de svider

Jag längtar faktiskt efter våren igen
Då har man ju sommaren kvar min vän




Fri vers av Roger VIP
Läst 550 gånger
Publicerad 2004-06-14 01:39



Bookmark and Share


  Anna H
Ja allt går så fort och snart är det höst igen. Aldrig hinner man riktigt glädjas och njuta av det man har. Skull man mot förmodan faktist få en stund över kommer myggornas armé. Kul med en annorlunda sommardikt tycker jag!
2004-06-14

  reback
det som är den absoluta charmen i våra liv. Det finns alltid något bra och något dåligt samtidigt !
2004-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP