Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om poeten är slipstenen så är vattnet skrivandet och de mikroskopiska spån järnet avsöndrar då slipstenen dras är då själva poesin


Uti min träggård






Man
skulle nästan
kunna säga

om man inte visste bättre
att knark
är en sorts medicinsk hälsokost

vilken vid flitig användning
uppnår snarlika resultat
som

vid användning av
psykofarmaka
inom den psykiatriska vanvården




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 14:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att ta till 'förbjudna substanser', är förstås ett sätt att tro dessa upplevelser skulle kunna i än högre grad ersätta alkohol, socker eller personlig stridsmoral...
2023-07-20

  stella
Same, same. Många örter kan fungera medicinskt hälsokostligt.
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP