Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående rubrikens innehåll, tänk på Hallandsåsen som varken riktigt genomkomlig eller en sås heller är


Ibland är enda gången ingen gång





Knalleffekt
är vad som uppstår
som essens ur flitigt supande

den som dricker starka drycker
ohejdat och utan handbroms
uppnår ett stadium

av att vara knall
vilket är till men
för varje annan hårt arbetande

medmänniska
som väl bara
festsuper




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-07-17 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP