NEJ, detta handlar INTE om mig!!!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NEJ, detta handlar INTE om mig!!!


ENSAM MAN

ensam man söker kontakt

helst med nån från samma trakt

ensam man söker en vän

du ska helst läsa bill & ben

ensam man söker en dam

renlig, rökfri, snäll och monogam

var finns du som vill och kan

dela livet med en skötsam man?

gillar film, samlar på mynt

flytta in och förgyll med ditt pynt

var finns du, passande tjej?

hur kan man få kontakt med dig?

tag din chans, våga och vinn

en romans, sen är han din

ensam man väntar på svar

hoppet är det enda han har

han får post från NRP

men det verkar ganska passé

ensam man, mellansvensk stad

genom stan på promenad

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090717




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 18:29



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Mitt "pynt" vill han nog inte ha, i sin välordnade tillvaro, är min spontana tanke!
2009-07-18

  Junitvillingen
Flytta in och förgylla med mitt pynt?? Det vill säga mina flera hundra porslinsänglar, alla hundraelva porslinsdockor, min stora samling med plåtburkar med vackra gammeldags motiv, alla tavlor, ljusstakar, vykort osv - allt med änglamotiv!...ehhh...tror du verkligen han vill???;-))
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP