Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågspel

 

 

Vinden viner

vaggar vidjor

välter veka

vallmostänglar.

Världen våndas.

Varför vredskar

väderleken?

 

Varning viner.

Vilka vinner?

Vem vallfärdar?

Vågar vi vemodigt vänta?

 

Varsko, vala.

Varsko!

Vedergällning väntar.

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-18 19:16

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Underbar DRAPA
skrev själv någrapå försök:
Fet blir den man
med mjöd sig mättar
Välfylld står vom
Väldig hans buk.
2009-07-20

    Bodil Sandberg
Snyggt snyggt..som busen
här vare v men inte ack..applåder ..vedergällning ja..tack!!!
2009-07-20

  Larz Gustafsson VIP
På grund av människans synd, säger Bibeln.
Vi har förstört miljön med våra gifter.
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP