Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter igen drabbas jag av en känsla av deja vu...


Aforism nr 938





Vad är rikedom?
Att få vara hel och ren

ha något att äta
samt sätta på sig i en hel vecka

utöver som att ha någon
att kalla sin vän




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-18 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP