Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT I HONOM

allt i Honom

inget i mig själv

det är kärnan

i förkunnelsen

allt i Honom

ingenting hos mig

allt blev möjligt

i försoningen

Kristus i mig

härlighetens hopp

Han har blivit min

rättfärdighet

mina synder

bar Han i Sin kropp

jag har fått en ny

identitet

 

LARZ GUSTAFSSON  8/1 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-18 22:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så....Kristus, Han som är härlighetens hopp !!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP