Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att skriva (smörja) kommer av lång och ihärdig tradition och är här en hyllning till alla mina hundratals gamla vänner jag icke längre umgås med... vilket förstås skär likt en het smörkniv i harhjärtat mitt


Ren och förfalskad smörja




En norrman har
förtalt mig det
finns olika sorters

is, men jag
är inte lika
intresserad av glass

som jag en
gång var, för
jag föredrar framför

andra en sort
av den art
som ända fram

ända in i
hjärtat icke når
ety jag mitt

hjärta klappar för
feg is ar
de som har

mod att tacka
nej till vad
som synes vara

guld och gröna
skogar, i en
som liten fiskehamn...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-19 14:34



Bookmark and Share


  Sturesdotter
ärliga vänner
enda man behöver...

o de visar sig ofta vara rätt få
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP