Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Inte Ett Ord.




Över vattenytan svävar

dina vackert formulerade ord

på andra sidan sitter jag

lyssnar in

säger det samma i

ett tjusigt eko

vi simmar mot varandra i

känslornas sjö

en sjö som skälver

av vår heta kärlek

i mitten möts vi och

behöver inte säga ett

endaste litet ord.


B.M.N-R 2004-06-13




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-14 10:23



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
i kärlekens vatten
2004-07-19

    Agneta VIP
Får nästan lust att springa ut och leta efter kärleken ..... NU.. nu... vill jag ha det... ;)
2004-07-02

    Mejja
Håller med Karima. Inte ett endaste ord kan med rättvisa beskriva det vackra du fångat... Varm Tanke till dig!
2004-06-18

    Idun 1
Jag tycker mycket om denna. Speciellt när de älskande möts i mitten av känslornas sjö. Tack vännen!
2004-06-17

  Roger VIP
Hör ekon av kärlekens röst över vattnet. All denna ömhet! Snyggt!
2004-06-14

  Cattis Rönn
känsla...som kom över mig när jag läste denna dikt...underbart skrivet.
2004-06-14

  Rachel Roth
behövs för att ge respons på denna....så djupt vackra dikt. Tack!
2004-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund