Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent hos mig, en söndagkväll

söndagkväll....

sitter många i nystädade hem
och längtar bort?

vart?

vill någon tala om för mig
hur jag hittar dit?

till en städad fasad
där ajax-doften luktar

där jag kan känna rent
och kanske tryggt

kanske mer....
kanske helt....
inte hjälper ajax
eller såpa

nej

här är skitigt
fast jag städar

hur gör ni?
ni vanliga ni?





Övriga genrer av trollflöjt
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-19 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt