Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sista farväl till en som i veckan gick bort


Minnesord

På bänken i skuggan
i sommartid du satt
tillsammans med oss
alla som var dina vänner

På bänken under balkongen
du satt och matade dina
fåglar

du lärde ut hur man stickade
ja du fanns verkligen till
för oss alla dina vänner

du förgyllde våran tillvaro
och fikade med oss som
var dina vänner

det är så vi nu dig minns
denna dag då vi samlats
för att tända ett ljus för dig i
denna kvarterslokal
där vi så många gånger varit
och umgåtts

090720




Övriga genrer av sajo
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-20 19:22



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Sorgligt och vackert.
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

sajo